Rendelés / szállítás / fizetés


Rendelés

Rendelése leadásakor válassza az Önnek legkényelmesebb megoldást: rendeljen az interneten keresztül webáruházunk használatával. A webáruházban történő vásárlás regisztrációhoz kötött. Ezt követően Ön a megadott email címére visszaigazolást kap arról, hogy létrehoztuk Fiókját. A későbbiekben ide belépve adhatja le megrendeléseit és használhatja a Fiók által nyújtott szolgáltatásokat.

Amennyiben rendelését más módon kívánja leadni, az alábbi lehetőségeket tudjuk kínálni:

  • Telefonon a 66/463-853-as telefonszámon (15-ös mellék, hétfőtől-péntekig 14 óráig)
  • E-mailben a bokatex@gmail.com címen

Mindhárom esetben a legegyszerűbb módon a cikkszám vagy megnevezés, méret, színkód és mennyiség megadásával rendelhet (Pl: cikkszám: 5106 méret: 41-43 szín: 999 mennyiség: 5 pár).

Minden megrendelési formában az egyes termékeknél szereplő árak érvényesek. Kereskedőkre vonatkozó egyedi feltételek a Viszonteladói menüpont alatt találhatóak.

A termékeket a megrendeléstől számított 1-7 munkanapon belül házhoz szállítjuk, Magyarország egész területén, meglévő raktárkészlet esetén.


Szállítás

A megrendelt árut igény szerint futárszolgálattal vagy postai úton juttatjuk el Önhöz, Magyarország területén belül. A termékeket kartondobozba csomagolva szállítjuk a megadott címre. A szállítási költséget bruttó 20.000,- Ft fölötti vásárlás esetén vállaljuk át magánszemélyek esetében. Szállításban partnerünk a Magyar Posta MPL és a DPD csomagküldő szolgálata.

 

 

Futárszolgálat (DPD)
20.000 Ft vásárlás alatt:

Magyar Posta
20.000 Ft vásárlás alatt:

előre utalás

Alapdíj (1.331 Ft) + ÁFA (27%) =

1.690 Ft

Alapdíj (1236 Ft) + ÁFA (27%) =

1.570 Ft

utánvét

Alapdíj (1.331 Ft) + utánvételi díj (236 Ft) + ÁFA (27%) =

1.990 Ft

Alapdíj (1236 Ft) + utánvételi díj (228 Ft) + ÁFA (27%) =

1.860 Ft

Kereskedőkre vonatkozó egyedi feltételek a Viszonteladói menüpont alatt találhatóak.

Magyarország területén kívüli megrendelés esetén, a szállításról, egyeztetést követően, külön megállapodás keretében gondoskodunk.


Fizetési megoldások

  • Személyes átvétel: A csomag ellenértékét az ügyfél a raktárunkban történő átvételkor fizeti ki.
  • Utánvétellel: Utánvétes megrendelés esetén a csomag ellenértékét az ügyfél a kézbesítés átvételekor fizeti ki a futárnak.
  • Előre utalás: Ebben az esetben rendelését azután teljesítjük, hogy az összeg jóváírása került bankszámlánkon.
    Bankszámlaszámunk: 10402623-50526783-50721001
  • Utólagos utalás: Csak viszonteladók esetében, egyedi megállapodás alapján lehetséges.
Hogyan lehet lemondani a megrendelést?
A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, a gondolkodási idő az ezt követő munkanapon jár le.

Önnek egyértelműen tájékoztatnia kell a kereskedőt arról a döntéséről, hogy eláll a vásárlástól. Nem elég csak az árut visszajuttatni a feladónak. A vásárlástól való elállás jelzésére a csomagban a számlával egyidőben kiküldött külön formanyomtatvány szolgál. Miután Ön értesített minket a döntéséről, 14 napja van az áru visszaküldésére. A kereskedőt tájékoztathatja faxon vagy e-mail üzenetben, de a visszaküldéssel egyszerre is, például postai úton visszaküldi a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékel. A  vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenünk az áru vételárát, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett. Tájékoztatjuk a kedves vásárlóinkat hogy visszaküldés esetén az ezzel járó költséget meg kell fizetnie.