Nagyszülőknek AJÁNDÉKCSOMAG (2 pár thermo + 4 pár gyógyzokni)

  • CIKKSZÁM: NA10
  • 4.699 Ft

    3.999 Ft

  • NETTÓ ÁR: 3.149 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitasIdeális ajándék az idősebb korosztály számára, mivel az ajándékcsomag tartalma 4 pár gyógy/gumi nélküli bokazokni és 2 pár thermo bokazokni, melyek különböző árnyalatokban választhatóak.  

A gyógyzokni különlegessége, hogy nem tartalmaz gumit, így az nem szorítja a lábat. A szár végig patentkötéssel készül, ezért nem csúszik leA puha PAMUT biztosítja a kényelmet, a magas szakító szilárdsággal rendelkező POLIAMID felel a kopásállóságért, rugalmasságért és a mérettartásért. 

A thermo zokni sokkal jobban megtartja a lábunk természetes melegét, ugyanakkor az esetleges izzadtságot elvezeti, illetve magába szívja. Ez azért is fontos, mert nyugalmi állapotban a folyadék hamar kihűl ezzel komoly kellemetlenségeket, de mindenképpen rossz közérzetet okoz. A thermo zokni viselése továbbá kényelmes, amennyiben a megfelelő méretet viseljük, nem fog csúszkálni vagy kidörzsölni a bőrt. A puha PAMUT biztosítja a kényelmet, a POLIÉSZTER kitűnő hőszigetelő, a magas szakító szilárdsággal rendelkező POLIAMID felel a kopásállóságért és rugalmasságért. Kötésszerkezete és alapanyaga miatt gyapjú hatású, emiatt nincs ún. hideg izzadás, így kellemes, meleg érzete van a viselőjének. A gumiszegély széles, ezért nem csúszik lemégsem szorítja a bokát

Mindkét zokni típusra jellemző, hogy a fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik. Az orrlezárás nem varrt, hanem kézzel láncolt, így nem nyomja a lábujjat. Saját festödénkben Ökostabil festési eljárással készült. 


MINŐSÉG:                                I. osztály

Gyógyzokni ÖSSZETÉTEL:    80% pamut
                                                  20% poliamid

Thermo zokni ÖSSZETÉTEL: 45% pamut
                                                  45% poliészter
                                                  10% poliamid

ÁPOLÁS:                                  40°C-on mosható

CSOMAGOLÁS:                       Átlátszó dobozban.

GYÁRTÓ:                                  Bokatex Kft., Gyula
 

 

 

 

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!