3 pár thermo női bokazokni

  • CIKKSZÁM: 2607
  • 1.765 Ft

    599 Ft

  • NETTÓ ÁR: 472 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitas
A lábfej védelme a hidegebb hónapokban elengedhetetlen, ugyanis a végtagokban a vérkeringésünk sokszor nem a legmegfelelőbb, ezáltal könnyen szerezhetünk fagyási sérüléseket, esetleg a hidegből eredő ízületi panaszokat és gyulladásokat. Ez ellen természetesen számos módon védekezhetünk, az egyik leghatékonyabb mód mégis a thermo zokni!

thermo zokni sokkal jobban megtartja a lábunk természetes melegét, ugyanakkor az esetleges izzadtságot elvezeti, illetve magába szívja. Ez azért is fontos, mert nyugalmi állapotban a folyadék hamar kihűl ezzel komoly kellemetlenségeket, de mindenképpen rossz közérzetet okoz. A thermo zokni viselése továbbá kényelmes, amennyiben a megfelelő méretet viseljük, nem fog csúszkálni vagy kidörzsölni a bőrt.

Összetétele miatt kellemes viselet. A puha PAMUT biztosítja a kényelmet, a POLIÉSZTER kitűnő hőszigetelő, a magas szakító szilárdsággal rendelkező POLIAMID felel a kopásállóságért és rugalmasságért. Kötésszerkezete és alapanyaga miatt gyapjú hatású, emiatt nincs ún. hideg izzadás, így kellemes, meleg érzete van a viselőjének.

A fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik. A gumiszegély széles, ezért nem csúszik lemégsem szorítja a bokát. Az orrlezárás nem varrt, hanem kézzel láncolt, így nem nyomja a lábujjat. Saját festödénkben Ökostabil festési eljárással készült. A poliészter szál nem veszi fel a festéket, így az eredmény egy "melíros" szín, mely a megadott színektől a valóságban kis mértékben világosabb.
 
ANYAGÖSSZETÉTEL:           45% pamut
                                                45% poliészter
                                                10% poliamid

ÁPOLÁS:                                40°C-on mosható.

CSOMAGOLÁS:                     Kartoncímkével tűzve.

GYÁRTÓ:                                Bokatex Kft., Gyula

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!