Thermo gyerek térdzokni (31-33-as méret)

  • CIKKSZÁM: 9605
  • 377 Ft

    249 Ft

  • NETTÓ ÁR: 196 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitasElérhető a készlet erejéig!

A lábfej védelme a hidegebb hónapokban elengedhetetlen, ugyanis a végtagokban a vérkeringésünk sokszor nem a legmegfelelőbb, ezáltal könnyen szerezhetünk fagyási sérüléseket, esetleg a hidegből eredő ízületi panaszokat és gyulladásokat. Ez ellen természetesen számos módon védekezhetünk, az egyik leghatékonyabb mód mégis a THERMO zokni!

THERMO zokni sokkal jobban megtartja a lábunk természetes melegét, ugyanakkor az esetleges izzadtságot elvezeti, illetve magába szívja. Ez azért is fontos, mert nyugalmi állapotban a folyadék hamar kihűl, ezzel komoly kellemetlenségeket, de mindenképpen rossz közérzetet okoz. A THERMO zokni viselése továbbá kényelmes, amennyiben a megfelelő méretet viseljük, nem fog csúszkálni vagy kidörzsölni a bőrt.

Összetétele miatt kellemes viselet. A puha pamut biztosítja a kényelmet, a poliészter kitűnő hőszigetelő, a magas szakító szilárdsággal rendelkező poliamid felel a kopásállóságért, a rugalmas lycra pedig extra nyúlást biztosít. Kötésszerkezete és alapanyaga miatt gyapjú hatású, emiatt nincs ún. hideg izzadás, így kellemes, meleg érzete van a viselőjének.

A fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik. A gumiszegély széles, ezért nem csúszik lemégsem szorítja a bokát. Az orrlezárás nem varrt, hanem kézzel láncolt, így nem nyomja a lábujjat. Saját festödénkben, ÖKOSTABIL festési eljárással készült. A poliészter szál nem veszi fel a festéket, így az eredmény egy "melíros" szín, mely a megadott színektől - a valóságban kis mértékben - világosabb.
 
ANYAGÖSSZETÉTEL: 45% pamut; 45% poliészter; 7% poliamid; 3% lycra

ÁPOLÁS: 40°C-on mosható.

CSOMAGOLÁS: Kartoncímkével tűzve.

GYÁRTÓ: Bokatex Kft., Gyula

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!