ANTIBAKTERIÁLIS pamut férfi gyógyzokni - gumi nélküli bokazokni

  • CIKKSZÁM: 5106
  • 639 Ft

    580 Ft

  • NETTÓ ÁR: 457 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitasKülönösen ajánlott álló munkát végzőknek és keringési betegségben szenvedőknek, cukorbetegeknek!

Sanitized   Antibakteriális kezelés

Mindennapos utcai használatra, illetve az élelmiszeripari cégeknélegészségügyi intézményekben dolgozók számára ajánljuk a Sanitized® antibakteriális kezeléssel ellátott zoknijainkatA legkényelmesebb lábbeli és a legegészségesebb láb is kevés lehet a tökéletes komfortérzethez, ezért alkalmazzuk az antibakteriális kezelést egyes közkedvelt zoknijainkon.

A svájci Sanitized® cég által kifejlesztett minőség garantálja 50 mosásig az antibakteriális hatást.
A természetes higiéniai követelmények betartása mellett zoknija használata során tapasztalhatja a lábizzadás csökkenését, mely megakadályozza ennek kellemetlen mellékhatásait is (pl. gombásodást), illetve az antiszeptikus és természetes fertőtlenítő hatást is.


Cégünk alapítása óta (1990.) folyamatosan gyártjuk a gyógyzoknit, mely azóta is az egyik legnépszerűbb termékünk itthon és külföldön egyaránt. 

Fonalaink rendelkeznek Oeko-Tex tanusítvánnyal, mely szabvány textiltermékek számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer, mely előírja a textilgyártásban használt összetevőkben előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt 

A gyógyzokni különlegessége, hogy nem tartalmaz gumit, így az nem szorítja a lábatA szár végig patentkötéssel készül, ezért nem csúszik le.

A puha pamut biztosítja a kényelmet, a magas szakító szilárdsággal rendelkező poliamid felel a kopásállóságért, rugalmasságért és a mérettartásért.

bőr csak a pamuttal érintkezik a fedőfonalas kötésnek köszönhetően.

A gumiszegély miatt nem csúszik lemégsem szorítja a lábszárat

Az orrlezárást  varrat nélkül, kézi láncolással végezzük, így nem nyomja a lábujjakat.

Időtálló termék, mivel az orr- és sarokrész erősített.

Ökostabil festési eljárással készül minden termékünk saját festödénkben.

A digitálisan megjelenő színek minimális mértékben eltérhetnek a valós színtől a kényernyő fénybeállításától függően.

MINŐSÉG: I. osztály

ANYAGÖSSZETÉTEL: 80% pamut; 20% poliamid

ÁPOLÁS: 40°C-on mosható

CSOMAGOLÁS: Kartoncímkével tűzve.

GYÁRTÓ: Bokatex Kft., Gyula

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!