Gyógy/gumi nélküli - antibakteriális - pamut női bokazokni

  • CIKKSZÁM: 2106
  • 526 Ft

  • NETTÓ ÁR: 414 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitasKülönösen ajánlott álló munkát végzőknek és keringési betegségben szenvedőknek!

Sanitized   Antibakteriális kezelés

Mindennapos utcai használatra, illetve az élelmiszeripari cégeknélegészségügyi intézményekben dolgozók számára ajánljuk a Sanitized® antibakteriális kezeléssel ellátott zoknijainkat. A legkényelmesebb lábbeli és a legegészségesebb láb is kevés lehet a tökéletes komfortérzethez, ezért alkalmazzuk az antibakteriális kezelést egyes közkedvelt zoknijainkon. A svájci Sanitized® cég által kifejlesztett minőség garantálja 50 mosásig az antibakteriális hatást.

A természetes higiéniai követelmények betartása mellett zoknija használata során tapasztalhatja a lábizzadás csökkenését, mely megakadályozza ennek kellemetlen mellékhatásait is (pl. gombásodást), illetve az antiszeptikus és természetes fertőtlenítő hatást is.

Cégünk alapítása óta (1990.) folyamatosan gyártjuk a gyógyzoknikat, melyek azóta is az egyik legnépszerűbb termékünk itthon és külföldön egyaránt.

A gyógyzokni különlegessége, hogy nem tartalmaz gumit, így az nem szorítja a lábat. A szár végig patentkötéssel készül, ezért nem csúszik leÖsszetétele miatt kellemes viselet. A puha pamut biztosítja a kényelmet, a magas szakító szilárdsággal rendelkező poliamid felel a kopásállóságért, rugalmasságért és a mérettartásért. 

bőr csak a pamuttal érintkezik a fedőfonalas kötésnek köszönhetően. Az orr- és sarokrész erősített, ami a termék élettartamát megnöveli. Az orrlezárást varrat nélkül, kézi láncolással végezzük, így nem nyomja a lábujjakat.Ökostabil festési eljárással készül minden termékünk saját festödénkben.

MINŐSÉG: I. osztály

ANYAGÖSSZETÉTEL: 80% pamut; 20% poliamid
                                                
ÁPOLÁS: 40°C-on mosható.

CSOMAGOLÁS: Kartoncímkével tűzve.

GYÁRTÓ: Bokatex Kft., Gyula

 Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!