100% pamut THERMO férfi térdzokni

  • CIKKSZÁM: 6625
  • 866 Ft

  • NETTÓ ÁR: 682 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitas
A lábfej védelme a hidegebb hónapokban elengedhetetlen, ugyanis a végtagokban a vérkeringésünk sokszor nem a legmegfelelőbb, ezáltal könnyen szerezhetünk fagyási sérüléseket, esetleg a hidegből eredő ízületi panaszokat és gyulladásokat. Ez ellen természetesen számos módon védekezhetünk, az egyik leghatékonyabb mód mégis a THERMO zokni!

THERMO zokni sokkal jobban megtartja a lábunk természetes melegét, ugyanakkor az esetleges izzadtságot elvezeti, illetve magába szívja. Ez azért is fontos, mert nyugalmi állapotban a folyadék hamar kihűl, ezzel komoly kellemetlenségeket, de mindenképpen rossz közérzetet okoz. A thermo zokni viselése továbbá kényelmes, amennyiben a megfelelő méretet viseljük, nem fog csúszkálni vagy kidörzsölni a bőrt.

A puha PAMUT biztosítja a kényelmet. Kötésszerkezete és alapanyaga miatt gyapjú hatású, emiatt nincs ún. hideg izzadás, így kellemes, meleg érzete van a viselőjének.

A gumiszegély széles, ezért nem csúszik lemégsem szorítja a bokát. Az orrlezárás nem varrt, hanem kézzel láncolt, így nem nyomja a lábujjat. Saját festödénkben, ÖKOSTABIL festési eljárással készült. 
 
ANYAGÖSSZETÉTEL: 100% pamut

ÁPOLÁS: 40°C-on mosható.

CSOMAGOLÁS: Kartoncímkével tűzve.

GYÁRTÓ: Bokatex Kft., Gyula

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!