Cégünkről

  • Bemutatkozás
  • Cégtörténet


Bemutatkozás

Mára a Bokatex logó márkanév egybeforrt a kiváló minőséggel! Magyar gyártóként arra törekszünk, hogy a nehéz piaci viszonyok és a sokszor rossz minőségű külföldi termékek áradatával szemben megtartsuk a kiváló minőséget, nem engedve a kényszernek.

Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, az orrlezárást kézi láncolással oldjuk meg, megerősített sarok, jó nedvszívó képesség és egyben szellőzés jellemzi zoknijainkat és harisnyáinkat. Folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre, figyelembe véve a vásárlói visszajelzéseket, igényeket.

Kiváló minőség

Sokan azt vallják, hogy ami nem látszik, az nem is fontos. Mi azt valljuk, hogy az egészséghez, a jó közérzethez, a kényelemhez alapfeltétel, hogy lábunkat kényeztessük. Ehhez kínálunk rendkívül széles termékskálánkból zoknikat, harisnyákat, amik egyben esztétikusak, szépek, divatosak és reményeink szerint minden vásárlói igényt kielégítenek.

Böngésszen a termékeink között, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb termékeket, webáruházunk vagy kollégáink segítségével.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!


Tisztelettel:

Oravecz Tibor

cégvezetőCégtörténet

Bokatex 

A 19. század végétől a zokni kötésnek nagy hagyományai voltak Gyulán, de a rendszerváltás után a harisnyagyár megszűnt. A 90 éven keresztül működött nagy gyárból nem sok maradt, ám amit megörököltünk, az sem kevés: a hagyomány tisztelete, a kreatív tudás és a tapasztalat.

Ezekre alapozva alakult meg 1990-ben a Bokatex Kft. családi vállalkozásként.

Üzemünk Gyulán a Henyei M. u. 7. sz. alatti 1 ha területen található, mely a cég székhelye is egyben. Épület együttesünk 1800 m2 alapterületű, mely a különböző technológiai folyamatoknak megfelelő részlegekből áll. Átlagosan 40 fő munkavállaló áll cégünknél alkalmazásban. Központi üzemcsarnokunkban, mely kb. 500 m2 alapterületű, 80 db különböző típusú kötőgéppel dolgozunk. A saját termékek gyártásán kívül bérmunkával és egyedi igény szerinti megrendelések teljesítésével is foglalkozunk. Lehetőség van idegen kötőgépek fogadására, illetve a gyártás megszervezésére, mind tárgyi, mind személyi feltételeket tekintve.

A fő profilunk a gyermek, női, férfi boka- és térdzoknik, harisnyanadrágok gyártása. Legnépszerűbb termékeink a thermo-, gyógy- és titokzoknik, de népszerűek a sport-,  és elegáns zokniaink is. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, termékskálánk egyre bővül. A jelenlegi elvárásoknak megfelelően, az antibakteriális zoknik gyártását is megkezdtük. Csak kiváló minőségű (Oeko-tex) alapanyagokkal dolgozunk, a vásárlói igényeknek megfelelően gyártunk, kizárólag gyapjú, bambusz és len alapanyagból készült zoknikat.
Termékeink döntő részét Magyarországon értékesítjük, de több európai országgal (Hollandia, Svédország, Olaszország, Szlovákia, Ausztria) van kereskedelmi kapcsolatunk, néhány éve pedig már tengerentúlra, az Egyesült Államokba is szállítunk. Céljaink között szerepel a webáruházunkon keresztüli értékesítés jelentős mértékű növelése.

Kötőgépek

Cégünk saját festödével rendelkezik, ahol darabfestési eljárással dolgozunk. Komoly beruházásoknak köszönhetően egyedi igényeknek is képesek vagyunk eleget tenni. Jelenleg is több partnerünknek festünk finomharisnyát.

Büszkék vagyunk arra, hogy jelentős helyet foglalunk el Magyarország textilgyártásában (zokni-, harisnyagyártás). Piaci helyzetünket úgy tudtuk és jelenleg is úgy tudjuk megőrizni, hogy mindig a kiváló minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt. Elértük, hogy a Bokatex logó márkanév széles körben ismert a hazai piacon.

Köszönjük, hogy érdeklődéssel olvasott cégünkről.