Youtube
Youtube

Kezdőlap

Legnépszerűbb termékek

Akciók

Elérhetőségek

Aktualitások

  

Elfogadóhely

Hosszúujjú játszó - Csíkos

Hosszúujjú játszó - Csíkos
Hosszúujjú játszó - Csíkos
sárga-fehér csíkos - U12
sárga-fehér csíkos
U12
rózsa-fehér csíkos - U22
rózsa-fehér csíkos
U22
zöld-fehér csíkos - U72
zöld-fehér csíkos
U72
világoskék-fehér csíkos - U52
világoskék-fehér csíkos
U52
sötétkék-fehér csíkos - U62
sötétkék-fehér csíkos
U62
Cikkszám: U812
Ár: 1.073 Ft
Nettó: 845 Ft
* Szín - Csecsemő:

* Csecsemő méret:

Mennyiség:  
       

 

Alapanyaga: 100% pamut. Alul patentos, 5 méretben kapható.  Átlapolt vállú:  megkönnyíti a babák öltöztetését  ( könnyebben át lehet húzni a baba fején).

A termék Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az Öko-Tex (más írásmóddal: Oeko-Texszabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek (cérnák, gombok, cipzárak, tépőzárak, címkék stb.) számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt összetevőkben előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt.

A nemzetközi Öko-Tex Szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az Öko-Tex tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket. Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az Öko-Tex megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak.

Az Öko-Tex Standard 100 célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból tökéletes  termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az Öko-Tex által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas. Ezt fejezi ki a tanúsító címke „Bizalom a textíliában” felirata.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Írja be az alábbi kódot: