Női bokazokni AJÁNDÉKCSOMAG (2 pár csipkemintás + 2 pár egyszínű)

  • CIKKSZÁM: NA03
  • 1.810 Ft

    1.599 Ft

  • NETTÓ ÁR: 1.259 Ft

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK: bokatex.hu/szallitas
Ideális ajándék a hölgyek számára, mivel az ajándékcsomag tartalma 2 pár csipkemintás pamut bokazokni és 2 pár klasszikus pamut bokazokni, melyek különböző árnyalatokban választhatóak.  

A csipkemintás pamut zoknik elegánsak és nőiesek, mégis nagyon kényelmesek. A színes fonalból kötött zoknik előnye, hogy tartósabbak, strapabíróbbak és egyben rugalmasabbak is a festett zoknikhoz képest. A puha PAMUT biztosítja a kényelmet, a magas szakító szilárdsággal rendelkező POLIAMID felel a kopásállóságért, rugalmasságért és a mérettartásért, a LYCRA pedig extra nyúlást biztosít. Az orrlezárást varrat nélkül, gépi láncolással végezzük, így nem nyomja a lábujjakat.

Cégünk alapítása óta (1990.) folyamatosan gyártjuk a klasszikus pamut bokazoknit, mely azóta is az egyik legnépszerűbb termékünk itthon és külföldön egyaránt. Összetétele miatt kellemes viselet: a puha PAMUT biztosítja a kényelmet, a magas szakító szilárdsággal rendelkező POLIAMID felel a kopásállóságért, rugalmasságért és a mérettartásért. Az orrlezárást varrat nélkül, kézi láncolással végezzük, így nem nyomja a lábujjakatÖkostabil festési eljárással készül saját festödénkben.

Mindkét zokni típusra jellemző, hogy a fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik. A gumiszegély miatt nem csúszik le, mégsem szorítja a bokát. Az orr- és sarokrész erősített, ami a termék élettartamát megnöveli.


MINŐSÉG:                                         I. osztály

Csipkeminás zokni ÖSSZETÉTEL: 90% pamut
                                                           10% lycra / poliamid

Klasszikus zokni ÖSSZETÉTEL:     80% pamut
                                                           20% poliamid

ÁPOLÁS:                                           40°C-on mosható

CSOMAGOLÁS:                                Átlátszó dobozban, szalaggal átkötve.

GYÁRTÓ:                                           Bokatex Kft., Gyula

 

 

 

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!