Youtube
Youtube

Kezdőlap

Legnépszerűbb termékek

Akciók

Elérhetőségek

Aktualitások

  

Elfogadóhely

Női zokni ajándékcsomag

Nézet: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Női lilás  térdzokni ajándékcsomag
Melynek tartalma 5 pár térdzokni: 3 pár Lila kárókockás térdzokni (állandó) Anyagös
2.375 Ft 1.765 Ft
Nettó: 1.390 Ft
Női árnyalat zokni ajándékcsomag
Melynek tartalma 6 pár térdzokni, 6 különböző árnyalattal.  Anyagösszetétel: 80 % pamut
2.545 Ft 2.189 Ft
Nettó: 1.724 Ft
1 vélemény alapján.

Ajándékozzon valami igazán hasznosat karácsonyra!

Közeledvén az ünnepekhez bizonyára sokunkban felmerült már a kérdés, hogy mivel vagy mikkel kéne megajándékoznunk szeretteinket, barátainkat, illetve kollégáinkat. Számos lehetőség közül válogathatunk ilyenkor, de egy valami biztos, mégpedig hogy érdemes olyan dolgokra beruháznunk az évnek ezen szakaszában, melyeknek a megajándékozott biztosan hasznát veszi!

Ha hölgy ismerőseinknek zokni ajándékcsomagot vásárolunk, azzal nem csak egyszerűen letudtuk az ajándékozást, hanem egy hasznos mindennapos használati tárggyal lephetjük meg. A téli hidegben bárki hasznát venné ezeknek a pamut zokniknak, hiszen ha az ember lába nem fázik, az nagyon sokat számít a komfort érzetben. A gyakorlati előnyökön felül fontos az esztétikum is, de ha minőségi zokni ajándékcsomagot emiatt biztos nem kell aggódnunk!

Ha valóban minőségi zokni ajándékcsomagokat szeretne ajándék gyanánt vásárolni hölgy ismerőseinek, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban biztos megtalálja azokat a darabokat, amikkel remek karácsonyi meglepetést okozhat majd szeretteinek!